3 راز خوش طعم شدن پاستا

3 راز خوش طعم شدن پاستاپاستا از غذاهای محبوب بچه ها و حتی بزرگ ترها می باشد. این غذا رو میشه با سس های مختلف تهیه کرد.  پاستا غذای ایتالیایی است که تهیه و درست کردن آن فوت و فن خاص خودش رو دارد.

1 _ خیلی ها برای این که پاستا به هم نچسبه، به آب جوش روغن اضافه می کنن، اما تنها کاری که روغن میکنه اینه که مانع از کف کردن آب میشه و نقشی در نچسبیدن پاستا نداره. برای نچسبیدن پاستا، باید آب در حال جوشیدن باشه و هرازگاهی هنگام پخت پاستا رو هم بزنین و بلافاصله پس از آب کشیدن با سسی که تهیه کردین، مخلوط کنین.

2 _ در مرحله آبکشی روی پاستا رو آب نگیرین تا طعم اون باقی بمونه و نشاسته اون هم کمک می کنه تا سس جذب پاستا بشه.

3 _ به آب پاستا به ازای هر نیم کیلوگرم حداقل یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : خراسان نیوز

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه