همه کسانی که آشپزی میکنن دوست دارن پیازچه های تازه ای داشته باشن. پیازچه در سراسر دنیا و در وعده های مختلف غذایی استفاده میشه. اما یه مشکل بزرگ درباره پیازچه وجود داره: اونا رو نمیشه به خوبی در یخچال نگه داری کرد. بعد از یک یا دو روز، پژمرده میشن و رنگشون عوض میشه و حتی قبل از اینکه بتونین از یه دسته پیازچه ای که تهیه کردین به طور کامل استفاده کنین نرم و غیرقابل استفاده میشن. خوشبختانه، چند روش وجود داره که بتونین بدون دور ریختن پیازچه ازش لذت ببرین. این روش ها خیلی راحت و ساده هستن.

همه کسانی که آشپزی میکنن دوست دارن پیازچه های تازه ای داشته باشن. پیازچه در سراسر دنیا و در وعده های مختلف غذایی استفاده میشه. اما یه مشکل بزرگ درباره پیازچه وجود داره: اونا رو نمیشه به خوبی در یخچال نگه داری کرد. بعد از یک یا دو روز، پژمرده میشن و رنگشون عوض میشه و حتی قبل از اینکه بتونین از یه دسته پیازچه ای که تهیه کردین به طور کامل استفاده کنین نرم و غیرقابل استفاده میشن. خوشبختانه، چند روش وجود داره که بتونین بدون دور ریختن پیازچه ازش لذت ببرین. این روش ها خیلی راحت و ساده هستن.

چگونه عمر پیازچه را زیاد کنید؟

بذارین مجددا رشد کنن
وقتی پیازچه رو میبرین، یه شیشه بردارین و اونا رو توش بذارین، توی شیشه آب بریزین تا ریشه زیر آب بره. بعد بذارینش کنار پنجره و وقتی که آبش کم میشه بهش آب اضافه کنین. اینطوری پیازچه رشد میکنه و برای هفته ها باقی میمونه. این کار رو نمیشه به طور نامحدود انجام داد، چون هرباری که از پیازچه ها میبرین باعث میشه که عطر و طعمش کم کم از بین بره.

با روش بهتری اونا رو نگه دارین
اگه دوست ندارین که پیازچه ها رشد کنن، اونا رو توی یه پارچه مرطوب گذاشته و با کیسه پلاستیکی بپوشونینش و در یخچال بذارین. پارچه باید مرطوب باشه، نه خیس و نه خشک، فقط مرطوب.

با شوک دادن بهش، زنده اش کنین!
نکاتی که گفتیم به شرطی خوب هستن که قبل از پلاسیده شدن پیازچه یادتون باشه که ازشون استفاده کنین. اما اگه در حال حاضر پیازچه هاتون پلاسیده شده باشن چی؟ خب، یه روش راحت وجود داره که بتونین احیاشون کنین و به ماشین زمان هم نیازی ندارین! چیز ساده ای که نیاز دارین آب یخه! سبزیجات به این خاطر پژمرده میشن که رطوبتشون رو از دست میدن، پس اجازه بدین در آب یخ برای ۱۵ تا ۳۰ دقیقه خیس بخورن تا دوباره به حالت اولشون برگردن.

منجمدشون کنین
همیشه میشه پیازچه ها رو منجمد کرد، اونا رو بشورین، خشک و خرد کرده و در یه پلاستیک فریزر بدون منفذ داخل فریزر نگه داری کنین. در مرحله آخر پخت و پز اونا رو از فریزر بیرون بیارین چون فقط چند ثانیه طول میکشه تا یخشون آب بشه و خیلی زود ممکنه پژمرده بشن.

منبع: نوین زی

 

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه