پیاز سوخاری به شکل گل رز + آموزش

مواد لازم :

تخم مرغ : 1 عدد

شیر : 1 فنجان

آرد : 1 فنجان

نمک : 1 و نیم قاشق چایخوری

فلفل کاین : 1 و نیم قاشق چایخوری

فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری

پودر سیر : نصف قاشق چایخوری

سبزی (خشک) : یک چهارم قاشق چایخوری

پیاز : 2 عدد بزرگ

روغن کانولا : برای سرخ کردن

روش تهیه :

یک پیاز را برداشته و پوست بکنید سپس قسمتی که ریشه به آن متصل نیست را از نزدیک وسط پیاز جدا کنید. بعد از پوست کندن پیاز ها را زیر آب بشویید تا تمیز شوند. با یک حوله کاغذی آنها را خشک کنید و پیاز ها را از قطر به 16 یا 32 قسمت برش بدهید. حالا برای اینکه شکل گل پیدا کند و شکل گل را در پیاز ایجاد کنید باید قسمت های پیاز را به آرامی کمی از هم دور کنید. پیاز را 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

یک کاسه بردارید و نمک و آرد و فلفل و سبزیجات را مخلوط کنید. مخلوط آرد را روی همه جای پیاز بپاشید. یر را با تخم مرغ ترکیب کنید و پیاز را در مخلوط قرار دهید و یک بار دیگر روی آن آرد بپاشید. روغن را در تابه بریزید و پیاز را داخل آن قرار دهید. آنقدر روغن بریزید که روی کل پیاز را بگیرد و در روغن غوطه ور شود. پیاز را سر و ته کنید و 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. حالا بر عکس کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر سرخ کنید. آن را روی یک حوله کاغذی قرار دهید و وسط پیاز را با یک چاقوی تیز دربیاورید. سس را در این قسمت ب��یزید. می توانید هر سس دلخواهی را در آن بریزید.

پیاز سوخاری به شکل گل رز + آموزش

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : برترینها

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه