مرغ را به روش اسپانیایی ها بپزید! + آموزش

مواد لازم برای مرغ اسپانیایی :

ران مرغ بدون پوست و استخوان   :   ۸ عدد
پیاز خرد شده   :  ۳ عدد
 پاپریکا   :  ۲ قاشق چایخوری
عصاره و خلال پوست لیمو ترش  :   یک عدد
جعفری  :   مقداری
عصاره مرغ   :  ۱۵۰ میلی گرم
روغن زیتون  :   ۱ قاشق غذاخوری

مرغ را به روش اسپانیایی ها بپزید! + آموزش

طرز تهیه مرغ اسپانیایی :

برای شروع کار و در اولین اقدام فر را با حرارت ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف بزرگ مخصوص فر برداشته و همه مواد تشکیل دهنده را داخل ظرف ریخته و با دست خوب مخلوط کنید و به هم بزنید.

۴۵ دقیقه زمان لازم است تا مرغ کاملا بپزد. ۲۰ دقیقه بعد از اینکه ظرف را داخل فر گذشتید پیازها را هم بزنید. اگر مرغ ها طلایی رنگ و پیازها نرم شدند پس زمان طبخ کامل شده و می توانید آن را از فر دربیاورید و با برنج سرو کنید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه