قارچ سوخاری پنیری

اگر طرفدار قارچ هستید، حتما قارچ سوخاری را هم دوست دارید و به آن علاقه زیادی نشان می دهید. قارچ سوخاری یک پیش غذای بسیار خوشمزه می باش که آن را می‌توانید به راحتی در منزل تیهه کنید و از سلامت آن نیز اطمینان داشته باشید. در این دستور چون قارچ‌ها در روغن سرخ نمی‌شوند، می توان گفت که یک غذای رژیمی اما خوشمزه و پرطرفدار محسوب می‌شود.

مواد لازم برای درست کردن قارچ سوخاری پنیری برای 4 نفر

قارچ : 300 گرم
پودر آویشن : 2 /1 ق چ
پودر سیر : 1 ق چ
پنیر موزارلای کم چرب رنده شده : 2 /1 پیمانه
پودر نان سوخاری : 2 ق س
رب گوجه‌فرنگی : 2 ق س
سبزی معطر خشک : 1 ق چ
سیر رنده شده : 2 حبه
نمک،فلفل و روغن : به میزان لازم

قارچ سوخاری پنیری

طرز تهیه قارچ سوخاری پنیری :

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

در یک‌کاسه کوچک رب گوجه را با 2 لیوان آب جوش خوب مخلوط‌ کنید سپس آن را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

حالا سیر،سبزی معطر خشک،نمک و کمی فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. بعد از 5-4 دقیقه قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

قارچ‌ها را خوب بشویید سپس با یک چاقوی تیز ساقه آنها را جدا کنید.

یک ظرف مناسب برای گذاشتن داخل فر انتخاب کنید و آن را کمی چرب کنید.

اکنون قارچ‌ها را داخل ظرف طوری بچینید که قسمتی که ساقه به قارچ وصل می‌شود کف ظرف قرار گیرد.

حالا پودر سیر، پودر آویشن و سسی را که آماده کرده بودید روی قارچ‌ها بریزید و ظرف را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا قارچ‌ها کمی نرم شوند.

اکنون ظرف را بیرون آورید، پنیر و پودر سوخاری را روی مواد ریخته و آن را دوباره در فر به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا پنیر کاملاً آب شود سپس آن را سرو کنید.

نکته : اگر می خواهید غذای شما بیشتر حالت پنیری داشته باشد، علاوه بر پنیر موزارلا از پنیر پارمسان هم استفاده کنید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : ashpazi.hmg.ir

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه