فوت و فن خوشمزه شدن مافین

فوت و فن خوشمزه شدن مافینبرای تهیه مافین های خوب لازم است نکته هایی را درباره تهیه آن ها بدانید و رعایت کنید تا بتوانید با بهترین مافین ها از عزیزان خود پذیرایی کنید. این نکات را رعایت کنید:

_ قالب های براق فلزی باعث طلایی شدن کامل مافین ها خواهد شد.

_ هر قالب را تا دو سوم پر کنید تا به اندازه پف کند و بیش تر از دو سوم نریزید.

_ هر قالب مافین را خوب چرب کنید.

_ برای پیشگیری از سوختن کناره مافین ها، دو سوم از یک قالب مافین را با آب پر کنید.

_ از قاشق بستنی (اسکوپ های بستنی) برای ریختن مایه کیک استفاده کنید تا همه یک اندازه باشد.

_ مافین هایی که گرد نیست و پف می کند، برای مدت طولانی تر یا در دمای خیلی بالا پخته شده است.

_ خشکی بیش از حد مافین ، به علت ریختن مایه کم در قالب و پخت طولانی و در دمای بالا ایجاد می شود.

_ در پی هم زدن بیش از حد و بالا بودن دمای فر در داخل مافین حفره تشکیل می شود.

تهیه و گردآوری : گروه کیک و شیرینی پرداد / منبع : آفتاب

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه