مواد لازم: سیب زمینی بزرگ: یک عدد برنج: یک پیمانه گوشت چرخ کرده زرشک، گردو، خلال بادام، خلال پسته، کشمش و نمک و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی, طرز تهیه کپه, طرز تهیه غذاهای عربی,مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ: یک عدد
برنج: یک پیمانه
گوشت چرخ کرده
زرشک، گردو، خلال بادام، خلال پسته، کشمش و نمک و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی را خرد کرده و با برنج بگذارید بپزد. می توانید هر کدام را جدا بپزید. بگذارید آبش کشیده شود و آن را چرخ کنید. در نهایت مواد چسبنده خواهند شد. گوشت و پیاز را تفت داده و خلال را به آن اضافه کنید. گردو و کشمش، کپه را خوشمزه می کنند. اگر ذائقه تان ترشی را می پسندد زرشک را بیشتر اضافه کنید. نمک و فلفل را به مواد بیفزایید.
به اندازه یک نارنگی از سیب زمینی و برنج بردارید و در کف دست باز کنید. یک کاسه آب کنار دستتان باشد و با دست نمدار این کار را انجام دهید تا مایع به دستتان نچسبد.یک قاشق از گوشت را داخل سیب زمینی بگذارید و اطراف سیب زمینی و برنج را به هم بچسبانید و به آن شکل مناسب دهید. کپه را داخل روغن سرخ کنید.

تهیه و گردآوری: گروه آموزش پرداد / منبع : ایران کوک

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه