مواد لازم: عدس: نیم لیوان فلفل دلمه ای:  یک نصفه پیاز: ۱ عدد تخم مرغ: ۲عدد متوسط پنیر صبحانه: ۵۰ گرم پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری فلفل٬ نمک و زردچوبه: به مقدار لازم روغن کانولا: ۱ قاشق

طرز تهیه غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع کوکو,طرز تهیه انواع کتلت,طرز تهیه چند غذای حاضری,مواد لازم:
عدس: نیم لیوان
فلفل دلمه ای:  یک نصفه
پیاز: ۱ عدد
تخم مرغ: ۲عدد متوسط
پنیر صبحانه: ۵۰ گرم
پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
فلفل٬ نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن کانولا: ۱ قاشق

طرز تهیه:
- عدس را سه چهار ساعت یا بیشتر خیس می کنیم. سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاد و کمی روغن می گذاریم بپزد. اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم.
- عدس را با گوشتکوب کمی له می کنیم. و منتظر می مانیم کمی سرد شود.
- پیاز را رنده می کنیم.
- عدس، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها را مخلوط می کنیم.
 - کمی روغن در تابه نچسب می ریزیم.
- بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کوکو می ریزیم و در تابه را می گذاریم.  
- وقتی کوکو یک طرفش سرخ شد برمی گردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود.

تهیه و گردآوری : گروه آموزش پرداد

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه