طرز تهیه پاستای اسفناج

مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج :

روغن زیتون  :    ۲ قاشق چایخوری
 پیاز خرد شده  :    ۱ عدد
 سیر له شده   :   ۲ حبه
 تکه های فلفل خشک شده    :  نصف قاشق چایخوری
پاستای پنه  :   ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده  :   ۴۰۰ گرم
پونه کوهی خشک  :   ۱۰۰ میلی گرم
برگ اسفناج  :   ۱۲۵ گرم
پنیر پارمیسان رنده شده   :  ۲۵ گرم

طرز تهیه پاستای اسفناج

طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج :

در مرحله اول روغن را در یک ماهیتابه گرم کرده و به آرامی پیاز، سیر و تکه های فلفل را داخل آن سرخ کنید، به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید. (اگر این مواد شروع به چسبیدن کردن کمی آب به آن اضافه بکنید تا از این حالت خارج بشن)

پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته بپزید. گوجه فرنگی و پونه را به ماهیتابه اضافه کرده و خوب هم بزنید. اجازه بدهید برای ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد . گاهی هم بزنید.

اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدهید تا زمانی که اسفناج ها پژمرده شوند. پاستا را آبکشی کرده و داخل ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. بعد کمی پنیر روی آن پاشیده و سرو کنید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : نوین زی

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه