طرز تهیه مربای انار

مربا یکی از خوشمزه ترین خوراکی هایی می باشد که برای صبحانه می توانید میل کنید. پاییز فصل انار می باشد و می توانید برای یک صبحانه پاییزی دلچسب مربای انار درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای مربای انار :

انار : 4 تا 5 عدد متوسط
آب لیمو : یک قاشق غذاخوری
شکر : یک کیلو

طرز تهیه مربای انار

طرز تهیه مربای انار :

برای درست کردن این مربای خوشمزه ابتدا آب یک عدد انار را بگیرید و با شکر مخلوط کنید.

بقیه انار‌ها را هم دانه کنید و در یک ظرف لعابی بریزید.

مخلوط شکر و آب انار را روی دانه‌های انار بریزید. انار را 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید سپس آبلیمو را اضافه کنید و ظرف محتوی مواد را روی حرارت ملایم بگذارید.

بعد از جوش آمدن، کف روی مربا را بگیرید. وقتی مربا قوام آمد و به غلظت کافی رسید آن را از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن در شیشه بریزید و آن را هواگیری کرده و در جای خنک نگهداری کنید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : چهاردیواری جام جم

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه