طرز تهیه ماهی شکم پر برای شب عید

 

طرز تهیه ماهی شکم برای شب عید● مواد مورد نیاز :

▪ ماهی: ۱ عدد

▪ گشنیز: ۲۵۰ گرم

▪ پیاز: ۱ عدد

▪ سیر: ۲ حبه

▪ تمبرهندی: به میزان لازم

▪ گردو: ۵۰ تا ۱۰۰ گرم

▪ زردچوبه، ادویه، نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم

● روش تهیه :

ماهی را کاملا تمیز کنید، داخل ماهی را خالی و مقداری نمک می زنیم ( به مدت نیم ساعت ) کاملا شسته و با دستمال خشک می کنیم. پیاز و سیر را رنده می کنیم و با مقداری روغن، زردچوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده و درصورت تمایل مقدار کمی هکم شوید به آن اضافه و می گذاریم کاملا سرخ شود.

 البته درب ظرف را می بندیم و بعد از ۱۰ دقیقه آب تمبرهندی را به آن اضافه می کنیم. پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق برداشته و درداخل شکم ماهی قرار می دهیم، ماهی را با نخ یا خلال دندان بسته و درمقداری آرد و زردچوبه قرار می دهیم یا روی سطح ماهی می پاشیم سپس در ماهیتابه سرخ می کنیم.

 بجای تمبرهندی می توانید از آبلیمو یا آب نارنج نیز استفاده کنید. به جای گشنیز و سیر می توانید از پیازداغ و گردو استفاده کنید.

تهیه و گردآوری :‌ گروه آشپزی پرداد / منبع : ایران

 

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه