طرز تهیه شیرینی دو رنگ برای سال نو

مواد مورد نیاز :

آرد : 225 گرم

تخم مرغ ریز : 1 عدد

پودر قند : 75 گرم

کره: 150 گرم

طرز تهیه شیرینی دو رنگ برای سال نو

روش تهیه :

اول پودر قند و کره نرم را با همزن بزنید تا کمی سفید رنگ شود، بعد از آن تخم مرغ و آرد را اضافه کنید .خمیر حاصل خواهد شد.

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.

برای اینکه خمیر دو رنگی بدست آورید دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به نصف خمیر اضافه کنید. خمیرها را در نایلون قرار بدهید و به مدت 45 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

این خمیر بسیار خوشمزه و ترد مانند کیک می باشد.

هر قالبی که مایلید می توانید استفاده کنید.

یکی از انواع آن رول دورنگ است که روش کار آن بدین صورت است:

خمیر سفید و قهوه ای را به اندازه تقریبی 15.15 سانتی متر کنار هم باز کنید.سپس خمیر سفید را روی یک کاغذ روغنی قرار داده و سطح آن را کمی سفیده تخم مرغ با یک قلم مو روی آن بمالید و خمیر قهوه ای را روی آن پهن کنید.(قطر خمیرها باید یک میلیمتر باشد)سپس خمیر را همانطور با کاغذ روغنی رول کرده و در یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید تا شیرینی انسجام پیدا کند.

پس از این زمان از یخچال درآورید و کاغذ روغنی را از دور آن جدا کرده و با یک کارد اره ای از عرض شیرینی را به قطرهای نازک 2 میلیمتر برش دهید و در سینی فر بچینید.

سینی را در فر 160 درجه سانتیگراد و به مدت 20 دقیقه قرار بدهید.

این شیرینی را پس از خنک شدن در ظرف دردار ودر کابینت نگهدارید.

تهیه و گردآوری : گروه کیک و شیرینی پرداد / منبع : سیمرغ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه