طرز تهیه شامی لپه

 لپه حاوی کلسیم و منیزیم و اسید چرب است و از این لحاظ برای بیماران دیابتی فوق‌العاده عالی می باشد. گوشت گوسفند به سرعت هضم می شود. تولید کننده خون صالح، تقویت کننده بدن و چاق کننده می باشد. ویتامین های B  سیب زمینی نقش مهمی در سلامت بدن به ویژه در مورد رشد مو و سلول های B گروه عصبی دارد.

مواد لازم:

200 گرم لپه  

2 عدد  سیب زمینی

2 قاشق غذاخوری جعفری

1 قاشق غذاخوری   ترخون

1 قاشق غذاخوری مرزه 

به میزان لازم نمک

به میزان لازم فلفل 

به میزان لازم زردچوبه

به میزان لازم روغن

به میزان لازم آرد سوخاری

1 عدد تخم مرغ

300 گرم   گوشت چرخ شده  

طرز تهیه شامی لپه

طرز تهیه:

  1.  برای درست کردن این شامی ابتدا لپه ها را شسته و همراه مقداری آب بپزید. وقتی لپه ها پختند آنها را با آب سرد آبکش کنید و پس از اینکه آب آن خارج شد آن را با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ کنید.

 2.سیب زمینی ها را بپزید و سپس در لپه ها رنده درشت کنید.

 3.گوشت چرخ کرده را همراه آب، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید وقتی پخت آبکش کنید. پیازهایش را جدا کنید و پس از خنک شدن، گوشت را به مخلوط اضافه کنید.

 4. تخم مرغ و سبزیجات را به مخلوط آماده شده بیفزایید و خوب مخلوط کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مواد خوب به خرد هم بروند.

5. از یخچال در آورده و از مواد به اندازه نارنگی برداشته در کف دست صاف کنید و وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید، در پودر سوخاری بغلطانید و سرخ کنید.

 6. پس از سرخ کردن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن خارج شود و سپس میل کنید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : آشپزباشی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه