شما به راحتی می توانید با سرو کردن ساندویچ های فرفره ای خانگی به عنوان بخشی از پیش غذا، در مهمانی بعدی، مهمانان تان را تحت تأثیر قرار دهید. ساندویچ های فرفره ای ظاهر رنگارنگ و جالبی دارند؛ به خصوص وقتی که چند نوع مختلف از آن را تهیه کرده و در یک بشقاب برای سرو کردن قرار دهید.

شما به راحتی می توانید با سرو کردن ساندویچ های فرفره ای خانگی به عنوان بخشی از پیش غذا، در مهمانی بعدی، مهمانان تان را تحت تأثیر قرار دهید. ساندویچ های فرفره ای ظاهر رنگارنگ و جالبی دارند؛ به خصوص وقتی که چند نوع مختلف از آن را تهیه کرده و در یک بشقاب برای سرو کردن قرار دهید.

مواد لازم:
نان لواش نرم یا نان تورتیلا ۴ عدد
پنیر خامه ای ۱۲۰ گرم
ژامبون با طعم دلخواه به صورت نازک برش داده شده ۳۵۰ گرم
اسفناج ۲۰ برگ
گوجه فرنگی خشک شده ۲۰۰ گرم
ریحان خشک به میزان لازم برای طعم دهی بیشتر

طرز تهیه:
مواد تشکیل دهنده و ظروف مورد استفاده را در محلی که می خواهید ساندویچ ها را درست کنید، جمع آوری کنید.
چهار عدد نان لواش نرم را روی سطح کار قرار دهید. با استفاده از یک چاقوی کیک بری یا کاردک مخصوص، پنیر خامه ای را به طور یکنواخت روی هر کدام از نان ها ، تا لبه آنها بمالید. 
از سبزیجات معطر مانند ریحان خشک روی پنیر بریزید. این کار طعم و عطر خوبی به ساندویچ می دهد.

طرز تهیه غذاهای فرنگی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع ساندویچ,ساندویچ رولتی,ساندویچ ژامبون,

ژامبون های نازک برش داده شده را طوری روی پنیر خامه ای قرار دهید که از اطراف لبه های نان مقداری فاصله داشته باشد.
برگ های اسفناج را روی ژامبون ها بچینید؛ طوری که کاملاً آن را بپوشاند و از لبه های آن که ۱ سانت با لبه نان فاصله داشته باشد و بیرون بزند. گوجه فرنگی های خشک را در مرکز هر نان و روی اسفناج ها قرار دهید. اگر گوجه فرنگی هایتان را در روغن گذاشته اید، قبل از استفاده، آنها را کاملاً با دستمال حوله ای خشک کنید. نان ها را محکم رول کنید. بعد از آن هر کدام از نان ها را به طور جداگانه، محکم با سلفون بسته بندی کنید و به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

طرز تهیه غذاهای فرنگی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع ساندویچ,ساندویچ رولتی,ساندویچ ژامبون,

سلفون را از ساندویچ ها جدا کنید و هر نان را با چاقو به تکه های کوچک برش بزنید. انتهای نان ها به اندازه باقی قسمت ها پُر نخواهد بود؛ بنابراین می توانید این قسمت ها را دور بیندازید. ساندویچ های فرفره ای را داخلی یک سینی بچینید و آن را برای حدود ۸ مهمان سرو کنید.

طرز تهیه غذاهای فرنگی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع ساندویچ,ساندویچ رولتی,ساندویچ ژامبون,

نکات و هشدارها
زمان آماده سازی برای ۴ عدد ساندویچ فرفره ای حدود ۲۰ دقیقه است. می توانید برای درست کردن ساندویچ فرفره ای، به جای ژامبون، از بوقلمون، رول های نازک سینه مرغ یا گوشت های مورد علاقه خودتان استفاده کنید. می توانید به مواد، پنیر ورقه ای یا رنده شده هم اضافه کنید. مواد را به طور یکنواخت تا فاصله ۱ سانتی لبه های نان پخش کنید تا در پایان چند ساندویچ غیر قابل استفاده نداشته باشید.
به راحتی می توانید با سرو کردن ساندویچ های فرفره ای خانگی به عنوان بخشی از پیش غذا، در مهمانی بعدی، مهمانان تان را تحت تأثیر قرار دهید.
ساندویچ های فرفره ای ظاهر رنگارنگ و جالبی دارند؛ به خصوص وقتی که چند نوع مختلف از آن را تهیه کرده و در یک بشقاب برای سرو کردن قرار دهید.

طرز تهیه غذاهای فرنگی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع ساندویچ,ساندویچ رولتی,ساندویچ ژامبون,

تهیه و گردآوری :گروه آموزش پرداد / منبع :اصفهان امروز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه