طرز تهیه سالاد باقالا

مواد لازم برای سالاد باقالا:

ذرت (بلال)   :   ۴ عدد
 روغن زیتون    :  ۱ قاشق غذاخوری
 سیر (خرد شده)   :  ۲ حبه
 باقالا   :  ۱۰۰ گرم
فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده)   :  ۱ عدد
ریحان خرد شده   :  مقداری
نعناع خرد شده   :  مقداری
سرکه  :   ۱ تا ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد باقالا

طرز تهیه سالاد باقالا :

برای درست کردن این سالاد خوشمزه و پاییزی ابتدا یک چاقوی تیز برداشته و ذرت ها را از چوب آن جدا کنید. بعد در یک قابلمه روغن زیتون را گرم کرده و سیر و ذرت را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت بدهید. یادتان نرود که تمام مدت آن را هم بزنید.

باقالا را داخل قابلمه ریخته و درب آن را بگذارید و اجازه بدهید برای ۴ تا ۵ دقیقه بپزد (گاهی هم بزنید). بعد از اینکه باقالا ها پختند ، قابلمه را از روی حرارت برداشته و فلفل، ریحان، نعناع و سرکه را به آن اضافه کنید.

کمی از سالاد را بچشید تا اگر لازم است به آن نمک یا هر چاشنی دیگری که دوست دارید بزنید.

تهیه وگردآوری‌: گروه آشپزی پرداد / منبع : نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه