مواد لازم : چغندر قرمز      425 گرم  شکر قهوه ای      50 گرم  سرکه      1/2 فنجان  آب سرد      1/2 فنجان  نمک      1/2 قاشق چای خوری میخک     4 عدد چوب دارچین کوچک     1 عدد تخم مرغ آب پز شده     6 عدد

طرز تهیه غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع ترشی,طرز تهیه ترشی تخم مرغ,مواد لازم : چغندر قرمز      425 گرم
 شکر قهوه ای      50 گرم
 سرکه      1/2 فنجان
 آب سرد      1/2 فنجان
 نمک      1/2 قاشق چای خوری
میخک     4 عدد
چوب دارچین کوچک     1 عدد
تخم مرغ آب پز شده     6 عدد

طرز تهیه:
شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت 8 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید. چغندر ها را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند. پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل 5 روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.

طرز تهیه غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع ترشی,طرز تهیه ترشی تخم مرغ,

تهیه و گردآوری : گروه خبری پرداد / منبع :sooran.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه