مواد لازم : بادام هندی      200 گرم بادام      200 گرم گردو      200 گرم پسته      200 گرم برگه زردآلو      250 گرم آب جوش     سه و نيم پيمانه(600 ميلي‌ليتر) سركه سفيد     سه و نيم پيمانه(600 ميلي‌ليتر) چوب دارچين     چند تكه كوچك هل     يك و نيم قاشق چايخوری

طرز تهیه غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی,طرز تهیه ترشی,طرز تهیه ترشی آجیل,مواد لازم :
بادام هندی      200 گرم
بادام      200 گرم
گردو      200 گرم
پسته      200 گرم
برگه زردآلو      250 گرم
آب جوش     سه و نیم پیمانه(600 میلی‌لیتر)
سرکه سفید     سه و نیم پیمانه(600 میلی‌لیتر)
چوب دارچین     چند تکه کوچک
هل     یک و نیم قاشق چایخوری

طرز تهیه :
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خیس کنید و پوست آن‌ها را جدا کنید. آن‌ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند. برگه‌ها را 1 شب با آب‌جوش خیس کنید تا کاملاً نرم شوند سپس سرکه را هم اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد.سپس آن‌ها را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید تا به صورت سس در آید بعد ادویه‌ها و آجیل را هم اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید و بعد از سرد شدن ترشی را در یک شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

نکته :
1 - تمام آجیل‌ها باید به صورت خام مصرف شوند.
2 - طعم این ترشی ملس است شما می توانید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه آن را کم یا زیاد کنید.

تهیه و گردآوری : گروه آموزش پرداد / منبع : بیتوته

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه