طرز تهیه بیسکویت های خوشمزه مخصوص عید نوروز

طرز تهیه بیسکویت های خوشمزه مخصوص عید نوروزمواد لازم برای تهیه خمیر:

  آرد: 250 گرم

کره: 160 گرم

پودر شکر: 80 گرم

آب: دو قاشق غذاخوری

وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری

پودر بادام زمینی: 60 گرم

زرده تخم‌مرغ: یک عدد

 مواد لازم برای داخل بیسکویت:

کره: 50 گرم

پودر شکر: 100 گرم

کره بادام‌زمینی: 50 گرم

پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری

پودر بادام‌ زمینی: دو قاشق غذاخوری

پسته چرخ شده

روش تهیه:

مرحله اول : تمامی مواد خمیر را داخل کاسه‌ای گود می ریزیم و همه آنها را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شوند. می‌توانیم این کار را با چرخ خمیرزن همزن برقی هم انجام بدهیم. خمیر حاصل را 15دقیقه در نایلون کنار می‌گذاریم تا استراحت کند.

مرحله دوم : اکنون خمیر را به قطر چهار میلی‌متر پهن کرده با کاتر موردنظر برش می‌ دهیم و در سینی می‌چینیم. سینی را به مدت 20دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم. تمامی مواد میانی را به مدت دو دقیقه با همزن برقی می‌زنیم.

مرحله سوم : کرم آماده شده را بین بیسکویت‌ها می ریزیم و دو عدد بیسکویت را به هم می‌چسبانیم و دور تا دور بیسکویت‌ها را داخل پسته چرخ شده می‌غلتانیم. روی بیسکویت‌ها را با شکر رنگی و اسپری رنگ خوراکی و یا هر چیز دلخواه دیگر مطابق با سلیقه خودمان، تزیین می‌کنیم.

تهیه و گردآوری‌ : گروه کیک و شیرین پرداد / منبع : مجله زندگی ایده آل

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه