شیرینی آسان و خوشمزه برای عید نوروز +طرز تهیه

این شیرینی شیک و خوش طعم یکی از شیرینی های سنتی می باشد که به شیرینی آردی معروف است و معمولاً برای نوروز تهیه می شود.

مواد لازم :

 کره :   100 گرم

 روغن جامد:     100 گرم

 پودر شکر:       75 گرم

 آرد ذرت:         65 گرم

آرد سفید قنادی :       200 گرم

بیکینگ پودر:    1/8 قاشق چایخوری

وانیل:   1/8 قاشق چایخوری

پودر هل :       1/2 قاشق چایخوری

 شیرینی آسان و خوشمزه برای عید نوروز +طرز تهیه - تصویر 1

روش تهیه :

1.آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و خوب الک کنید.

2.در یک ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

3.پودر قند را اضافه کرده و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم زده تا با هم مخلوط شوند.

4.سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

5.خمیر را جمع کرده و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

6.سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب بزنید.

7.و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.

8.به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید.

تهیه و گردآوری : گروه شیرینی پرداد / منبع : مامی سایت

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه