شامی بادمجان را به سبک جهرمی ها درست کنید

اگر از طرفداران پر و پاقرص بادمجان هستید و دلتان هم یک شامی جدید و لذیذ می‌خواهد، حتماً این مدل شامی خوشمزه جهرمی را امتحان کنید. شامی بادمجان جهرمی یک غذای سنتی و البته بی‌ دردسر می باشد و می‌تواند انتخاب خوبی برای یک شام ساده و خوشمزه باشد.

مواد لازم برای تهیه شامی بادمجان کبابی

بادمجان : 2 عدد
سیب‌زمینی پخته : 2 عدد
سیب‌زمینی خام : 1 عدد
پیاز : 1 عدد
تخم‌مرغ : 1 عدد
ماست : 1 ق س
آرد گندم : 1 ق س
نمک و فلفل : به میزان لازم 

شامی بادمجان را به سبک جهرمی ها درست کنید

طرز تهیه شامی بادمجان کبابی

برای درست کردن این شامی خوشمزه بادمجان‌ها را درون فر یا روی اجاق‌گاز کبابی کنید.

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و سپس آنها را ساطوریکنید تا خوب نرم شوند.

حالا در یک ظرف مناسب سیب‌زمینی‌ها را رنده کنید.پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید.

تخم‌مرغ، ماست و پیاز را به سیب‌زمینی اضافه کنید.

بادمجان ساطوری شده را روی مواد بریزید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید.

اگر مایه شامی شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد گندم هم به آن اضافه کنید تا سفت و مناسب پخت شود.

وقتی مایه شامی آماده شد، درون تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد به‌اندازه یک قاشق از مایه شامی درون تابه بریزید و سرخ کنید.

نکته : اگر دلتان می‌خواهد شامی‌تان گوشت داشته باشد، 150 گرم گوشت چرخ کرده به موادتان اضافه کنید.

تهیه و گردآوری: گروه آشپزی پرداد / منبع : ashpazi.hmg.ir

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه