زنجبیل و زردچوبه از جمله مواد تشکیل دهنده و کلیدی برای درمان انواع بیماری ها هستن. ما به این دو ریشه گیاهی نگاه عمیق تری میندازیم تا ببینیم کدوم یکی برای سلامتی بهتره. زنجبیل یا زردچوبه؟

در علم آیورودا ، زنجبیل و زردچوبه از جمله مواد تشکیل دهنده و کلیدی برای درمان انواع بیماری ها هستن. ما به این دو ریشه گیاهی نگاه عمیق تری میندازیم تا ببینیم کدوم یکی برای سلامتی بهتره. زنجبیل یا زردچوبه؟

ویتامین های مختلف در زنجبیل
زنجبیل سرشار از منیزیم، ویتامین B6 و C است. همچنین حاوی کلسیم، فسفر، کوپر (مس)، زینک و مقادیر کمی آهنه.

فواید زنجبیل:

بهبود هضم غذا
جذب بهتر مواد مغذی
درمان گلودرد و گرفتگی بینی
کاهش حالت تهوع
کاهش نفخ شکم
کاهش گرفتگی عضلات شکم
کاهش التهاب و درد مفاصل
کاهش کم کاری رنگدانه های پوست

درمان با زنجبیل

مصرف یک برش نازک زنجبیل به همراه مخلوط نمک و آب یک لیمو قبل و بعد از وعده های غذایی اشتها و هضم رو بهبود میده.

زنجبیل رو میتونین در پخت و پز مثل یه ادویه تازه استفاده کنین تا طعم بهتری به غذا بده.

از نظر درمانی عصاره زنجبیلی که با عصاره برگ ریحان و عسل مخلوط شده، سرفه و سرماخوردگی رو درمان میکنه.

زردچوبه

ویتامین های مختلف در زردچوبه:
زردچوبه یه منبع فوق العاده آهن، پتاسیم و ویتامین B6 است. منیزیم، ویتامین C و کلسیم هم در زردچوبه وجود دارن.

فواید زردچوبه:

کاهش عفونت
بهبود جریان خون
بهبود هضم
ترمیم زخم ها
بهبود پوست
افزایش سطح ایمنی بدن
سم زدایی از کبد
بهبود سطح کلسترول
مبارزه با رادیکال های آزاد
بهبود کم خونی
مبارزه با سرماخوردگی و ساخت مخاط
تسکین التهاب و درد مفاصل

درمان با زردچوبه:

زردچوبه برای مبارزه با پیری صورت عالیه.

شیر و زردچوبه با سرماخوردگی مبارزه کرده و سطح ایمنی بدن رو بالا میبرن.

زردچوبه یکی از اصلی ترین مواد تشکیل دهنده پخت و پز در کشور ماست به خصوص توی خورشت ها که باعث میشه زردچوبه بخش جدایی ناپذیر زندگی ما باشه.

منبع: نوین زی

Tweet زردچوبه در برابر زنجبیل! - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه