روش تهیه مینی ساندویچ مرغ

 

 

 

مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ :

نان تست :  1 بسته

کالباس :  250 گرم

 گردو  : 250 گرم

 سینه مرغ   :   2 عدد

خیار شور : به میزان لازم

جعفری به میزان لازم

سس مایونز : به میزان لازم

روش تهیه مینی ساندویچ مرغ

طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ :

مرغ پخته و خرد شده را با جعفری و خیارشور خرد کرده و کالباس و سس مایونز مخلوط کنید .

سپس روی نان تست مالیده و یکی دیگر از نان را روی مواد گذاشته با دست کمی فشار بدهید تا دو تکه نان به هم بچسبند بعد مثلثی شکل برش دهید.

بعد از این مراحل به دو طرف نان کمی سس زده و داخل جعفری و هویچ و کنجد جداگانه زده داخل سینی بچینید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : بریونی

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه