بلال را به روش مکزیکی کباب کنید!

مواد لازم:

شیر بلال: 5 عدد
کره: ¼ پیمانه  
پنیر خامه ای: ½ پیمانه
ساور کریم(sour cream): ½ پیمانه
پودر فلفل: به مقدار لازم
لیمو ترش: به مقدار لازم
سس تند: به مقدار لازم برای سرو

بلال را به روش مکزیکی کباب کنید!

طرز تهیه:

1. در اولین مرحله و شروع کار باربکیو یا منقل را داغ کنید.

2. هر بلال را از قسمت طولی به 3 قسمت تقسیم بندی کنید و جدا کنید.

3. تکه‌های بلال را روی توری روی زغال به مدت 7 تا 10 دقیقه کباب کنید تا خوب پخته شود. در طی این زمان آن‌ها را بچرخانید که همه قسمت‌های آن به‌صورت یکنواخت کباب شوند.

4. یک تابه روی حرارت باربکیو قرار دهید و داخل آن به مقدار لازم کره بریزید تا آب شود. بلال‌ های پخته شده را یک دقیقه داخل کره بغلتانید.

5. سپس با پنیر خامه‌ای که خوب هم زده‌اید یا ساور کریم یا ترکیبی از هردو پوشانده و سرو کنید.

6. فراموش نکنید در طی این مراحل به میزان دلخواه نمک و فلفل هم اضافه کنید.

7.بلال ‌های کره‌ای مکزیکی خوشمزه را با برش‌های لیمو سرو کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع ک آشپزباشی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه